середу, 1 березня 2023 р.

Віртуальна мандрівка «Каліфорнія: мандри з етюдником»

 Про палюче сонце і колючий вітер, теплі хвилі океану і занесені снігом долини, приголомшливої краси пейзажі американського штату Каліфорнія говорили під час віртуальної мандрівки «Каліфорнія: мандри з етюдником», яка відбулася у відділі мистецтв 28 лютого 2023 року. 

Як завжди, на зустріч із Леонідом Колєсніковим, відомим науковцем, художником, мандрівником, прийшло багато полтавців, спраглих до нових знань, до зустрічі з прекрасним і незвіданим. 

Дізналися полтавські туристи про каліфорнійське диво – Силіконову долину – мекку для тих, хто професійно займається комп’ютерними технологіями чи захоплюється  дивовижним віртуальним світом; регіон, де живуть і працюють справжні гуру індустрії, народжуються нові ідеї. Не менш цікавою була інформація про озеро Тахо – місце краси та спокою, справжню перлину і символ Північної Каліфорнії з високогірними лижними курортами та зонами відпочинку.  

Невимушену і позитивну атмосферу створювали світлини та картини Митця, на яких  пишним цвітом розпускаються дивовижної краси квіти, буяє Життя. 

Немає коментарів:

Дописати коментар