середу, 15 березня 2023 р.

Музично-літературні посиденьки «Рапсодія почуттів»

 14 березня 2023 року у відділі мистецтв  відбулися музично-літературні посиденьки «Рапсодія почуттів», присвячені жінці, весні, коханню, надії.

Адже навесні прокидається від довгого зимового сну природа; з першим теплим весняним промінням, легким та ніжним подихом вітру, тендітними пролісками оживають почуття у наших серцях. 

Тож з піснями, з добрими побажаннями присутні проводжали зиму та зустрічали весну, оспівували красу людських почуттів, прекрасні миттєвості життя.

Звучали пісні у виконанні викладачів та студентів НН Інституту культури і мистецтв  Луганського національного університету імені Тараса Шевченка. Руслан Христиченко, Юлія Журавльова, Марія Тіхонова, Ірина Миколенко, Єгор Опошнян, Віра Олефір, Марія Карнаух, Ірина Чумак «приворожили» всіх присутніх майстерним виконанням вокальних композицій. Стародавня веснянка, в основу якої покладена пентатоніка, всесвітньо відомий романс «Чорнії брови, карії очі», українські народні пісні линули, торкаючи невидимі струни в душах і серцях, викликаючи сльози на очах у присутніх.











Немає коментарів:

Дописати коментар