вівторок, 5 вересня 2017 р.

Світ Вікторії Демченко

Колір життя у кожного свій.
Фарби дістану яскраві 
І розфарбую світ дорогий 
В різні відтинки і барви. 
Саме такими словами починається перший розділ книги «Мій світ» Вікторії Демченко, знайомство з якою відбулося 15 серпня у відділі мистецтв.
Тут, в дуже приязній і теплій атмосфері пройшла виставка-презентація виробів з бісеру та літературної творчості молодоі поетеси, письменниці і рукодільниці.
Народилася дівчина в cмт Артемівка Чутівського району, мешкає там і нині. Закінчила ПНПУ ім. В. Г. Короленка як журналіст та філолог. Писати почала ще з дитинства. Зараз Вікторія – член Чутівської спілки письменників і Полтавської спілки літераторів, укладає Чутівську літературну газету. У 2012 році побачила світ перша книга письменниці «Мій світ», яка написана українською, російською та англійською мовами, а також містить переклади. Вона присвячена 15-річчю літературної творчості В. Демченко. Книга «Мій світ», у 2016 році в загальнонаціональному конкурсі «Українська мова – мова єднання» в Одесі, у номінації «Квітни мова, наша рідна» зайняла 3 місце. Саме цю книгу подарувала автор бібліотеці. 
Але Вікторія не тільки захоплюється літературною творчістю. Вона ще оволоділа мистецтвом бісероплетіння та створює чудові оригінальні прикраси. На виставці в ПОУНБ ім. І.П. Котляревського було експоновано 45 прикрас. Це і сучасні стилізовані намиста, і гарнітури, і сережки. Майстриня вже 7 разів приймала участь в обласному святі «Маріїна долина», яке традиційно проходить у червні в селі Черняківка на Чутівщині. Відеосюжет про відкриття виставки можна подивитися на сайті телеканалу «Місто. Новий погляд».



2 коментарі:

  1. Я восхищаюсь такими людьми, как Виктория, поистине светлый человечек. Талантливый человек талантлив во всем. С удовольствием посмотрю сюжет о мастерице, потому что фото вряд ли передадут всю атмосферу встречи, да и несколько слов от самой героини тоже хочется услышать. Я знакома с украинскими современниками, и мой любимый жанр книги детективы booksonline.com.ua, мимо которых я не могу пройти мимо, и онлайн всегда читаю по пути на работу. Так что каждая книга-это еще одна жемчужина в моей коллекции маст хев к прочтению. Спасибо за статью!

    ВідповістиВидалити