понеділок, 4 вересня 2017 р.

Королева української естради

7 серпня 2017 року святкує свій ювілей співачка, котра стала народною артисткою відразу трьох країн – СРСР, України і Молдови. «Червона рута», «Меланколіе, дульче мелодіе», Луна, луна», «Только этого мало»…
Перераховувати хіти Софії Михайлівни Ротару безглуздо – вони і досі у всіх на слуху, адже артистка продовжує з успіхом виступати.

Творчий шлях Софії Ротару – одна з найяскравіших сторінок в історії нашої естради. Рідкісний за красою голос, бездоганний художній смак і артистичний темперамент по праву здобули любов і визнання декількох поколінь слухачів.
Софії Ротару – 70 років. Так, виглядає Софія Михайлівна набагато молодше свого віку. Обличчя, фігура, стиль, сяюча посмішка, прекрасний вокал і хороші пісні – ось вся Ротару. Вона радує шанувальників піснями вже дуже багато років. Талановита співачка і актриса, золотий голос України.
Музичну годину «Королева української естради», присвячену ювілею Ротару, підготували та провели 6 серпня працівники відділу мистецтв. Презентація, яку підготувала головний бібліотекар Інна Загребельна, знайомила вдвідувачів з цікавими фактами з біографії співачки, рідкісними фото. Незабутнє враження справив на глядачів, які завітали на день народження свого кумира, виступ солістки ансамблю пісні і танцю України «Лтава» Віри Мотчаної. Вона виконала деякі з безсмертних хітів Ротару.







Немає коментарів:

Дописати коментар