понеділок, 11 вересня 2017 р.

Поезія та музика пліч-о-пліч


10 вересня відділ мистецтв ПОУНБ ім. І.П. Котляревського став місцем зустрічі для поціновувачів двух величних стихій – поетичного слова та музики з миргородськими митцями. З чудовою програмою до бібліотеки знову завітав добре знайомий членам «Клубу цікавих зустрічей» творчий тандем колег – викладачів миргородської дитячої музичної школи Людмили Шумейко та Марини Кириченко. 






Людмила Шумейко – лауреат ХVІІ Загальнонаціонального конкурсу «Українська мова – мова єднання», дипломант ІV обласного конкурсу «Успішна жінка Полтавщини» в номінації «Діяч культури та мистецтв».
Піаністка Марина Кириченко – лауреат обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів.
Ім’я миргородської поетеси і музиканта Людмили Шумейко, яка має такий ліричний літературний псевдонім – Аріанна Вишневецька, добре знайоме відвідувачам обласної бібліотеки. У минулому році тут з успіхом пройшов музично-поетичний вечір «Чому рука торкається роялю». Презентувала полтавцям поетеса і свою першу поетичну збірку «Дотик долі».
В новій програмі, яку підготували ці дві чарівні жінки, звучали вірші з нової збірки Аріанни Вишневецької «Біль на волі» та фортепіанні твори Шуберта, Шопена, Ліста, Дебюссі у чудовому виконанні Марини Кириченко. Музично-поетична зустріч з творчим дуетом стала с
правжнім святом для глядачів.
Відеосюжет - на сайті телеканалу Місто. Новий погляд.

Немає коментарів:

Дописати коментар