пʼятницю, 3 травня 2019 р.

Концерт вокального ансамблю «Червона гвоздика»

3 травня відбувся тематичний концерт, приурочений Дню пам'яті та примирення і 74-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 
В концерті взяв участь відомий художній колектив Полтави – Народний академічний вокальний ансамбль ветеранів «Червона гвоздика» міського Будинку культури.

Цей колектив був створений у 1982 році, а вже через десять років йому було присвоєно звання народного. 


З перших днів створення ансамбль став самобутнім, яскравим явищем в культурно-мистецькому житті Полтави. В біографії колективу чимало цікавих сторінок. Він є постійним учасником та неодноразовим переможцем міських обласних конкурсів і фестивалів патріотичної пісні та вокального мистецтва. 
Нова концертна програма «Червоної гвоздики», як завжди, була цікавою та принесла багато задоволень, як глядачам так і колективу! 



У виконанні учасників ансамблю звучали патріотичні композиції, пісні про війну, кохання, дружбу, весняні квіти. 



Дякуємо всім учасникам ансамблю «Червона гвоздика» за неповторний концерт, душевне тепло та подарований гарний настрій! Бажаємо подальших творчих успіхів та перемог на різноманітних сценах! 

Доповнили та збагатили програму заходу поетичні поздоровлення від учасників клубу «Цікаві зустрічі»: Віталія Бурмаки, Валентини Поліщук та Віктора Шпехта. 


Фоторепортаж Володимира Короткова.

Немає коментарів:

Дописати коментар