понеділок, 30 жовтня 2017 р.

Авторський вечір Інни Дідик (Снарської)

29 жовтня у відділі мистецтв ПОУНБ ім. І.П. Котляревського відбувся творчий вечір, центральною персоною якого була добре відома мешканцям Полтави Інна Дідик (Снарська) – поетеса, прозаїк, тележурналіст, член спілки письменників Білорусі та Національної спілки письменників України. 
Глядацьку аудиторію складали справжні поціновувачі культури. На авторський вечір поетеси завітали друзі, колеги та знайомі поетеси. В проведенні заходу взяли участь Михайло Косенко, Ігор Нікітін, Олексій Семенов, Сергій Шерман, у виконанні яких прозвучали чудові пісні.
Свій виступ Інна Станіславівна розпочала з декламування поезії рідною білоруською, українською та російською мовами. Читала вона свої твори дуже зворушливо. У залі панувала тиша, адже пронизливими до глибини душі були вірші та оповідання, такі близькі кожному, в яких описані зворушливі історії з дитинства авторки. 

Лірика та прозова творчість Інни Снарської викликали у присутніх надзвичайно позитивні враження. Крім того, глядачі були приємно вражені високим рівнем виконавської майстерності пані Інни.
Інна Снарська знайомила присутніх зі своїми поетичними збірками, розповідала про своє дитинство, життя, перші вірші, зустрічі з відомими поетами. Поетеса також презентувала свою нову збірку віршів «Вогнепоклонниця», яка вийшла білоруською мовою у Мінську, у «Союзі білоруських письменників».
Поділилася Інна Снарська й планами на майбутнє. Поетеса має намір видати збірку віршів українською мовою.
 Світлини фотохудожника Володимира Короткова.

Немає коментарів:

Дописати коментар