неділю, 1 жовтня 2017 р.

Музичний дарунок від «Берегині»



1 жовтня у всьому світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку, проголошений 50 сесією Генеральної Асамблеї ООН. Спочатку День людей похилого віку стали відзначати в Європі, потім в Америці, а наприкінці 1990-их років уже в усьому світі. Україна, підтримавши ініціативу міжнародного співтовариства, з 1991 року щорічно відзначає цей день. А з 2004 року саме 1 жовтня у нас також відзначають і День ветерана. Для молодого покоління українців це хороша нагода пильніше зосередитись на проблемах літніх людей, ще раз засвідчити всенародну повагу ветеранам війни і праці, людям старшого віку.
Так склалося, що 1 жовтня світ відзначає і ще одне чудове свято – Міжнародний день музики – цього великого дарунку небес. Саме музикає тим джерелом радості, з яким легше житиметься людям різного віку. І звичайно, обійтися в такий день без музики неможливо. А тому привітати відвідувачів бібліотеки зі святом прийшли учасники хору «Берегиня» територіального центру соціального обслуговування Київського району в м. Полтава. Музичний керівник – Сергій Асауленко.


Чудовий виступ артистів сподобався всім присутнім. Програма була цікавою та насиченою. Життєрадісний виступ «Берегині» демонструє, що життя продовжується і в період похилого віку. Більше того, воно залишається цікавим, багатогранним, адже дає змогу зайнятися тим, що до душі і на що раніше не вистачало часу.



Немає коментарів:

Дописати коментар