понеділок, 23 жовтня 2017 р.

Арт-дегустація поезії, прози і музики

22 жовтня в відділі мистецтв ПОУНБ ім. І.П. Котляревського відбувся захід, наповнений чарівною атмосферою поезії, прози та живої музики. Це була чергова зустріч клубу «Цікавих зустрічей», яка мала назву «100 хвилин поезії, прози і музики» і пройшла у формі усного журналу.
Відкривав захід Віктор Шпехт, який свого часу започаткував проведення поетичних конкурсів у клубі «Цікавих зустрічей». У його виконанні прозвучали нові поетичні твори. Поезія, проза, музика та дружня розмова поєднувались з приємним чаюванням. 


Можна з упевненістю сказати, що вечір поезії та музики надовго запам'ятається для гостей і учасників цієї зустрічі. Та найцікавіше, що було, це, звичайно, самі люди. Вони приємно дивували своєю відкритістю, щирістю у своїх виступах. Ігор Овсянніков, Юрій Трейгель, Світлана Іваха, Віктор Шпехт, Володимир Бібіч, Лариса Філіпська, Світлана Буторіна, Яків Купинський, Ольга Ковальова, Владислав Данисько, Олег Шапошніков, Віталй Бурмака, Олена Хорошун, Володимир Чистяков наповнювали сторінки усного журналу чудовими поетично-музичними творами. 












Дехто з виступаючих – добре відомі присутнім, вони часто прикрашали своїм талантом масові заходи бібліотеки. А для Юлії Стиркіної виступ в відділі мистецтв був дебютом. І вдалим: її вірші дуже сподобалися публіці.
Наприкінці заходу Олена Хорошун, Ігор Овсянніков та Володимир Чистяков заспівали разом з глядачами. 
За світлини дякуємо фотохудожнику Володимиру Короткову

Немає коментарів:

Дописати коментар