четвер, 31 травня 2018 р.

Нам 20 років

Ще один захід до 20-річчя Полтавської обласної організації Національної Спілки композиторів України відбувся у відділі мистецтв ПОУНБ імені І.П. Котляревського.

31 травня тут пройшов круглий стіл, в рамках якого відбулася творча зустріч з композиторами і музикознавцями; презентація буклету-брошури «У краю Миколи Лисенка-2018»; а також збірки розшифровок «Пісні села Крячківка Пирятинського району», присвяченої пам’яті П. Бакланова. 


Буклет-брошура «У краю Миколи Лисенка – 2018: підсумки останніх 5-ти років творчості і ювілейні заходи» присвячена 20-річчю Полтавської обласної організації Національної Спілки композиторів України і вміщує інформацію про останні п’ять років творчої роботи організації, програми ювілейних концертів і заходів та інформацію про членів організації – композиторів і музикознавців. 

У заході взяв участь народний фольклорний ансамбль «Жива вода» ім. Павла Бакланова ПНПУ ім. В.Г. Короленка (керівник – заслужений діяч мистецтв України Лариса Бакланова). Цей колектив відрізняє висока виконавська майстерність та сценічна культура.

Немає коментарів:

Дописати коментар