вівторок, 25 квітня 2023 р.

Майстер-клас «Дівчинка-україночка»

#РікДитиниПОУНБ2023

Весело, натхненно пройшов майстер-клас «Дівчинка-україночка» (виготовлення паперової ляльки), який відбувся 25 квітня 2023 року у відділі мистецтв.

Учасниками майстер-класу стали учні 6-Б класу ліцею №21«Надворсклянський» Полтавської міської ради. Цікаво, доступно пояснювала дітям, а також малювала, підказувала кращі кольорові рішення, вирізала з паперу Олена Волкова, викладачка кафедри дизайну НН Інституту культури і мистецтв Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.

Папір – один з найдоступніших і найпопулярніших сучасних матеріалів, пластичні якості якого давно оцінили майстри різних країн. Як матеріал для створення унікальних виробів папір легкий в обробці та здатний зберігати надану форму. Мистецтво створення виробів із паперу дозволяє уявляти, фантазувати, знаходити оптимальні форми виробу, кольорові рішення, концентрувати увагу, дотримуватися чіткості й акуратності в роботі.

Маленькі фантазери працювали зосереджено і з задоволенням, намагаючись створити якнайкращу дівчинку-україночку. Кольорові стрічки у віночку, різнокольорове намисто, барвисті вишиванки – діти творили з надзвичайною увагою до найменшої дрібниці, з особливою любов’ю. Тож і ляльки вийшли у всіх гарними та яскравими!







Немає коментарів:

Дописати коментар