неділю, 30 вересня 2018 р.

Романтична подорож до Німеччини з Леонідом Колєсніковим

Чергова лекція науковця, художника та мандрівника Леоніда Колєснікова пройшла 27 вересня у відділі мистецтв ПОУНБ імені І.П. Котляревського. Вона мала назву «Романтична подорож до Південної Німеччини. Липень-серпень 2018».
Ім’я Леоніда Олеговича Колєснікова, який займається малюванням, фотографією, знайомством з цікавими людьми та країнами, в яких вони живуть, добре відоме полтавцям. Їм неодноразово доводилося бачити роботи (картини та світлини) цього художника з багатьох країн на виставках в обласній бібліотеці. 

Зазвичай Леонід Колєсніков багато подорожує та привозить багато вражень, емоцій, світлин і картин та ділиться ними з користувачами бібліотеки. Демонструє слайди, розповідаючи про історію, архітектурні особливості будівель і споруд, особливості ландшафтного дизайну у садово-парковій культурі країн, які він відвідав. 

І ось нова подорож по найбільш мальовничій південній частині Німеччини від виноградників і легендарних скель на Рейні до Боденського озера і Альпійських вершин Південної Німеччини. 
Відвідувачів заходу отримали купу позитиву та неймовірних вражень від зустрічі з Леонідом Колєсніковим.

Немає коментарів:

Дописати коментар