неділю, 21 січня 2018 р.

Поет, співак, людина...

«Я не люблю, коли наполовину»… Під такою назвою в атмосфері теплоти, поваги та взаєморозуміння 21 січня у літературній вітальні ПОУНБ ім. І.П. Котляревського відбувся поетично-музичний вечір, присвячений 80-й річниці від дня народження Володимира Висоцького. Захід підготували працівники відділу мистецтв. 
За 42 роки, відведені Висоцькому долею, він зробив досить для того, щоб стати справжньою легендою. Творчість поета забороняли, але його рядки стали крилатими фразами.
Напередодні дня народження кумира декількох поколінь зібралося чимало шанувальників творчості видатного поета та музиканта. У цей день згадували легендарного поета і співака та насолоджувалися його творчістю. Адже в організації вечора взяли участь учасники клубу «Цікавих зустрічей»: Віра Мотчана, Віктор Щербаков, Костянтин Тимошенко, Володимир Чистяков, Андрій Шевченко, Людмила Костенко, Юрій Трейгель, Валентина Поліщук, Лариса Філіпська, Ігор Овсянніков, Володимир Анацький. В їх виконанні звучали поезії та виконувалися пісні В. Висоцького у супроводі гітари та фортепіано.








Це було чудове виконання пісень, так співати можна тільки потрапивши в настрій, стан, образ думок та почуттів творів автора. Найбільші оплески заслужив Юрій Трейгель, відомий в колі шанувальників бардівської пісні виконанням творів Висоцького, який виконав декілька відомих композицій. Він зачарував зал щирим «драйвом» та дивовижною енергетикою!
Лунали в записі пісні й самого автора. Також під час заходу пригадали найбільш значимі історії з життя Володимира Висоцького.
Світлини Володимира Короткова.

Немає коментарів:

Дописати коментар