неділю, 28 лютого 2021 р.

Виставка дитячих малюнків «Веселі пензлики»-2021

 

З 4 по 18 лютого у відділі мистецтв ПОУНБ імені І.Котляревського тривала виставка, яка об'єднала  твори різної тематики. І яка вже стає традиційною, ми завжди на неї чекаємо.



В експозиції були представлені роботи вихованців полтавської художньої студії «Монмартр», що існує в Полтаві з січня 2013 року. Діти вивчають тут основи малюнка, живопису та композиції, оволодівають різними художніми техніками.

Засновницею та викладачкою студії є художниця Анна Флегантова, яка не просто навчає своїх учнів малювати, вона вчить їх дослухатися до себе. За допомогою Вчительки учні створюють власні шедеври. А батьки радіють, спостерігаючи, як їхні діти розвиваються, проявляють свої творчі здібності! Адже розуміють, що в сучасному світі мистецька освіта дуже потрібна.

Цього року на виставці «Веселі пензлики» були представлені творчі роботи дітей від 4 до 14 років. Теми малюнків різні, але всі вони відзначаються позитивним настроєм.

На жаль, в умовах стрімкого поширення COVID-19, офіційного відкриття виставки не відбулося.

Але ж виставка робіт учнів полтавської художньої студії «Монмартр» – яскраве свято талантів! У роботах маленьких художників проявляється дитяча щирість, що робить їх унікальними і неповторними.

Це варто побачити обов’язково! Тому ми пропонуємо познайомитися з учасниками та керівницею студії «Монмартр». А тим, хто не встиг подивитися виставку «Веселі пензлики-2021», переглянути дитячі малюнки!

Щиро сподіваємось, що вона зацікавить багатьох поціновувачів дитячої творчості.

https://youtu.be/7of4pFc_5Ws






Немає коментарів:

Дописати коментар