четвер, 12 березня 2020 р.

Виставка дитячих малюнків «Веселі пензлики»

На виставці дитячих малюнків «Веселі пензлики» наймолодші учні полтавської художньої студії «Монмартр» представляють свої творчі роботи – оригінальні та самобутні, відверті та наївні, безпосередні та милі, веселі та барвисті. Ці дитячі малюнки надихають своєю щирістю та оптимізмом! 
11 березня, під час відкриття виставки, у невимушеній атмосфері юні художники, їх батьки мали можливість переглянути кращі роботи учнів студії, поспілкуватися та влаштувати фотосесію біля робіт зі своєю талановитою, творчою Вчителькою. 




Художня студія «Монмартр» існує у Полтаві з січня 2013 року. Засновницею та викладачкою студії є художниця Анна Флегантова. 
За період існування студії її учні брали участь у міських виставках, проілюстрували декілька книжок полтавських поетів, а також створювали настінні розписи для дитячих садків та інтер’єрів дитячих приміщень.
З 2017 року у студії функціонують дитячі групи.





Виставка «Веселі пензлики» є першим маленьким досягненням наймолодших вихованців студії.


56 робіт, які виконали діти віком від 4 до 13 років, представлені в експозиції. Тематика малюнків різна. 



Запрошуємо усіх відвідати виставку «Веселі пензлики», де на вас чекають чудові творчі роботи вихованців художньої студії «Монмартр». Діятиме вона впродовж місяця. Прекрасний настрій вам гарантовано! 








Колектив відділу мистецтв ПОУНБ мені І.П. Котляревського вітає учасників виставки з першою в їхньому житті творчою виставкою! Бажаємо їм наполегливо вчитися, розвивати таланти, вірити в себе!

Немає коментарів:

Дописати коментар