четвер, 5 квітня 2018 р.

Бібліотека – школярам

4 квітня до відділу мистецтв ПОУНБ імені І.П. Котляревського вперше завітали учні 8-Б класу Полтавської школи І-ІІІ ступенів № 3. 
Вони мали змогу ознайомитися зі специфікою роботи відділу та діючими виставками, дізнатися про мистецькі заходи, що проводяться бібліотечними працівниками. 
Учні оглянули ікони, реставровані та виготовлені сницарем Сергієм Дяченком та іконопис полтавського художника Анатолія Болюха, великодні декоративні вироби Олени Хорошун.

Ознайомилися підлітки також з виставкою ілюстрацій до книги Олександра Тимошенка «Пори року», яка діє у відділі мистецтв. 
Найбільший інтерес у школярів викликали оригінальні експонати персональної виставки ляльки та живопису Тамари Пилипенко «Від подиву до творчості». Вони уважно оглянули не лише творчі роботи вчителя образотворчого мистецтва та трудового навчання полтавської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 26, а й роботи її учнів – учасників гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Дивограй», яким керує Тамара Пилипенко. 


«Усі вироби надзвичайно колоритні, шедевральні, зроблені талановитими руками. Неймовірна атмосфера! Кожна робота зроблена з душею, тому радіє око. Дякуємо Вам за можливість милуватися прекрасним!», – такий запис залишили майстрині юні екскурсанти у книзі відгуків. 
Екскурсію провела головний бібліотекар відділу мистецтв Інна Загребельна.

Немає коментарів:

Дописати коментар