середу, 4 квітня 2018 р.

Бібліотека – освітянам

30 березня у відділі мистецтв ПОУНБ імені І.П. Котляревського відбулося засідання міського методичного об’єднання вчителів художньо-естетичних дисциплін. Його вела методист художньо-естетичних дисциплін міського методичного кабінету управління освіти виконавчого комітету Полтавської міської ради Олена Гнидіна.
Численні виступи учителів шкіл та гімназій доповнив огляд бібліографічних посібників та періодичних видань на допомогу викладачам музики та образотворчого мистецтва. Його зробила провідний бібліограф відділу мистецтв Віра Саранцева. Вона познайомила з роботою відділу в цілому, акцентуючи увагу на тому, чим він може бути корисним перш за все для присутніх користувачів. 

Серед виступаючих був учитель вищої категорії, учитель-методист, заслужений працівник культури України, член клубу «Цікаві зустрічі» Володимир Раковський. Ділився досвідом, познайомив із піснею «Ода вчителю», яку написав на слова поетеси Галини Вовченко.
Авторка теж тримала слово і подарувала Об’єднанню буклет пісень на свої слова «Вальс осені», в якому опублікований цей твір. 
Композитор теж подарував відділу мистецтв збірку своїх пісень «Когда в душе соловушки поют!». 
Насамкінець вчителі познайомилися з діючими виставками, планом заходів відділу мистецтв на рік. Бажаючі отримали інформаційні буклети ПОУНБ імені І.П. Котляревського. 
За світлини дякуємо провідній бібліотекарці відділу соціокультурної діяльності Галині Вовченко.

Немає коментарів:

Дописати коментар