понеділок, 19 березня 2018 р.

Співай, душа!

18 березня у відділі мистецтв ПОУНБ імені І.П. Котляревського відбувся творчий вечір композитора, поета-пісняра, члена Чутівської районної громадської організації «Чутівська спілка письменників» Анатолія Одаренка з нагоди презентації третього пісенного альбому «Співай, душа!».
Яскрава, неповторна індивідуальність, Анатолій Одаренко не має музичної освіти. Він – пропагандист української пісні та народної творчості. Себе називає вокальним біонергетиком. 
Для нього основне, щоб людям подобалася його творчість. А вона добре знана не лише на Полтавщині, але й за її межами, адже А. Одаренко – лауреат багатьох всеукраїнських фестивалів і конкурсів.
У 2013-2015 роках він став лауреатом 11 пісенних конкурсів.
«З любов’ю, з надією, з піснею» – це назва першого альбому поета-пісняра, що вийшов у світ у 2013 році. Свого часу він був подарований бібліотеці. 
У 2016 році Анатолій презентував другий альбом «На високім крилі». 22 пісні з нього і були представлені на заході у відділі мистецтв ПОУНБ імені І.П. Котляревського. 
Третій пісенний альбом «Співай, душа!» презентував автор у неділю, 18 березня 2018 року. На музику були покладені ним свої та вірші поетів: Марії Бойко, Володимира Вертія, Володимира Сватенка, Сергія Безшапошного, Віталія Скобельського, Любові Сябро. 
Аранжування Миколи Михайліченка та Олега Шеременка.

Як завжди, більшість пісень – про кохання. А ще звучали пісні з нового альбому про Полтаву.

Презентація третього пісенного альбому Анатолія Одаренка «Співай, душа!» відбулася за участю артистів Чутівського районного будинку культури. Пісні Анатолія Одаренка виконували Анатолій Шпорт, Юрій Свіжина.



Ведучий заходу – поет-пісняр, член НСЖУ та Полтавської спілки літераторів Володимир Вертій.
Дві години тривав концерт. За одностайною думкою глядачів, вони заряджались від пісень Анатолія позитивною енергетикою та творчою силою.
Третій альбом А. Одаренка «Співай, душа!» був подарований автором бібліотеці.
Фоторепортаж – Володимира Короткова.

Немає коментарів:

Дописати коментар