четвер, 21 грудня 2017 р.

Найкращі ідеї і лайфхаки до Новорічних свят

Чим ближче до 31 грудня, тим частіше замислюємося ми з вами про декор дому та про те, як прикрасити ялинку. А також про програму святкування Новорічних свят.
Провідний бібліотекар відділу мистецтв Віра Саранцева підготувала книжкову виставку «Зустрічаємо Новий рік!». Виявляється, стильно і красиво нарядити ялинку до Нового року, прикрасити будинок, розробити сценарій свята може кожен. 
Оригінальних ідей декору новорічного деревця існує багато, адже прикрасити ялинку можна не тільки шишками і кульками… Багато чого можна зробити своїми руками. Рукотворні прикраси завойовують все більшу популярність. І це не дивно. Handmade дає відчуття власної індивідуальності. 



Пухнаста красуня буде виглядати по-особливому чарівно, стане королевою Нового року, якщо скористатися порадами з видань, представлених на виставці. 



Ознайомившись з виставкою, можна почерпнути ідеї новорічного декору з матеріалів, представлених на ній. А сценарії, які ми відібрали, допоможуть створити неповторну атмосферу і зробити свято незабутнім.


Немає коментарів:

Дописати коментар