четвер, 9 лютого 2023 р.

Літературно-музичний вечір «Історії кохання при свічках» (до Дня святого Валентина)



 Про любов і байдужість, вірність і зраду, пристрасть і таємниці в житті відомих українців говорили під час літературно-музичного вечора «Історії кохання при свічках», який відбувся 8 лютого 2023 року у відділі мистецтв. 

 Анна Шендрик, відома полтавська екскурсоводка, авторка екскурсійних турів  Полтавщиною, власниця туристичного агентства «Феєрверк мрій», підготувала цікаві розповіді – історії кохання – з життя Лесі Українки, Олени Пчілки, Миколи Лисенка, Івана Кавалерідзе. Щастя і лихо, радість і смуток, комічне й трагічне перепліталися, створюючи яскраву канву буття. З шкільної пори знайомі всім постаті відкривалися перед присутніми з іншого боку, поставали звичайними людьми із своїми радощами і проблемами, часом – невимовним болем.

 Вокальні виступи як молодих талантів, так і визнаних майстрів, які чергувалися з історіями, створювали піднесений настрій, викликали бурхливі емоції та численні оплески.

Цього вечора свої пісні гостям заходу дарували: Олександр Дубовий, Руслан Христиченко, Юлія Журавльова, Марія Тихонова, Віра Олефір – у супроводі концертмейстерки Олени Пономаренко; тріо бандуристок «Тернова ружа» у складі Олександра Третяк, Світлана Недоїдок, Вікторія Іванікова. 

Святково прикрашена зала відділу мистецтв з романтичною фотозоною тільки додавала колориту, притягувала зацікавлені погляди та бажання сфотографуватися. 















Немає коментарів:

Дописати коментар