середу, 23 червня 2021 р.

Зустріч із книгами Раїси Плотникової


В рамках проєкту «Книжковий Арсенал у твоїй бібліотеці» ПОУНБ імені І. П. Котляревського стала локацією для зустрічей авторів, книг та читачів. 
Така ініціатива організаторів Х Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал» та ВГО «Українська бібліотечна асоціація» сприяла участі мешканців на місцевому рівні  у одній  із значимих культурних подій в Україні та промоції читання української книги та українського автора.
У період із 23-27 червня, відповідно до програми Х Міжнародного фестивалю Книжковий Арсенал, відбудеться 261 подія на 34 тис. м²  історичної будівлі, на подвір’ї Мистецького арсеналу в Києві та онлайн-заходи і включення із закладів-партнерів.
Тож, однією із гостей саме нашої бібліотеки стала відома в Україні письменниця, поетеса (членкиня Національної спілки письменників України) Раїса Плотникова.

Авторка романів, кількох книг малої прози та поезій, лавреатка і переможиця багатьох літературних премій і відзнак (зокрема Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» 2016 р. у номінації «Вибір видавця» за книгу «Реквієм для Рози») –  одна із улюблених гостей культурно-освітніх осередків нашого міста.






Тож, на літературну годину «Зустріч із книгами Раїси Плотникової» із радістю  завітали шанувальники її творчості  та зацікавлені у події користувачі бібліотеки.






Подію висвітлювали журналісти телеканалу "Центральний":







Немає коментарів:

Дописати коментар