четвер, 27 червня 2024 р.

Звітна фотовиставка студентів Інституту мистецтв ЛНУ імені Тараса Шевченка

27 червня у відділі мистецтв Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І.П. Котляревського відкрилася звітна виставка студентів 2-го курсу Інституту мистецтв Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, де представлені світлини (портрети та пейзажні серії). 


Ми побачили застосування на практиці фахових компетенцій студентів, отриманих під час опанування навчальної дисципліни «Основи фотомистецтва». 









Фотомистецтво має безліч привабливих особливостей. Фотографія здатна затримати момент часу, зберігаючи його майже назавжди. Вона викликає емоції, передає настрій, показує красу та відображає реальність. 



Відкрили виставку Іванна Бруцька, завідувач відділу мистецтв та студенти різних спеціальностей: Євгенія Семенова, Єлизавета Харахаш, Олексій Коршунов. Вони розповіли про напрямки освітніх програм та про роботи, представлені в експозиції, які вже з першого погляду вражають своєю технікою та оригінальною творчою атмосферою. 




Метою заходу було розвинути творчу активність та ініціативу у студентів, тому виставка проходить у відділі мистецтв, який цінує кожну зустріч з прекрасним і запрошує до співпраці творчих креативних людей, які несуть свої знання та вміння у маси. 





Ставайте й ви частиною дружньої мистецької родини.







Немає коментарів:

Дописати коментар