четвер, 21 лютого 2019 р.

Ювілей «Полтавських піснярів»

У залі відділу мистецтв Бібліотеки, що ледь вмістила всіх гостей та учасників заходу, відбувся творчий вечір з нагоди 10-річчя народного самодіяльного хору «Полтавські піснярі» Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) управління соціального захисту населення виконкому Подільської районної у м. Полтаві ради (художній керівник Анатолій Дмитрович Топтун). 

    Учасники цього колективу – постійні гості ПОУНБ імені  І. П. Котляревського. У хорі співають самодіяльні артисти – справжні любителі співу, віддані творчій роботі. 



Творчість учасників хору цінують і люблять мешканці Полтави і області, гучні оплески після виступів – це найбільша віддяка. 
Артисти виступають як у різних залах, так і просто неба. Вони є учасниками багатьох обласних, загальноміських і районних культурно-масових заходів. 
Складають цікаві концертні програми на різні випадки. Завжди дбають про відродження української культури і доносять до кожного слухача частинку своєї душі. 



Ювілейний творчий вечір – це своєрідний підсумок діяльності хору «Полтавські піснярі» за 10 років, а також подарунок вдячності для всіх шанувальників. 
Концертна програма була побудована на найяскравіших композиціях, адже репертуар колективу налічує безліч чудових пісень. І як переконалися слухачі, їх з кожним концертом стає більше. 



Щиросердно вітаємо учасників хору «Полтавські піснярі» з 10-річним ювілеєм! Нехай у Вас вистачить сил для продовження Вашої справи і разом завжди будуть щирі однодумці й вірні друзі! Бажаємо міцного здоров’я, довголіття, щастя! 




Фоторепортаж Володимира Короткова.

Немає коментарів:

Дописати коментар