неділю, 20 січня 2019 р.

Замками Німеччини з Леонідом Колєсніковим

Восени минулого року відвідувачі Бібліотеки разом з Леонідом Колєсніковим здійснили романтичну подорож до Південної Німеччини. Вона викликала захоплення тих, хто цікавиться архітектурою та історією різних країн та обожнює мандрівки. 
20 січня в рамках засідання клубу «Цікаві зустрічі» у літературній вітальні Бібліотеки відбулася чергова віртуальна подорож до Німеччини. 

Багато німецьких замків цілком заслужено входять до числа найкрасивіших замків світу, деякі з них відвідав художник та мандрівник Леонід Колєсніков, коли подорожував найбільш мальовничою південною частиною Німеччини. Тому Леонід Олегович запропонував здійснити екскурс по казкових замках. 
Німеччина – справжня скарбниця для туристів, там багато архітектурних споруд минулих епох. Серед них – замки, які були колись зведені лицарями, королями та представниками знатних родин. Історія деяких з них сягає 11 століття. 
Як, наприклад, історія замка-фортеці Гогенцоллерн (нім. Burg Hohenzollern). Цей «замок в хмарах» велично височіє на вершині пагорба. В споруді поєднані середньовічні елементи архітектури та неоромантичній стиль. 
Про один з найкрасивіших замків Німеччини, його багате минуле, інтер'єри розповів Леонід Колєсніков. 



В Німеччині вистачає замків, кожен з них по-своєму чудовий. Вони цікаві мальовничим розташуванням та своєю історією.
Як зазначив Леонід Олегович, деякі з цих архітектурних споруд збереглися до наших днів у відмінному стані. 



Розповідь про романтичні та дивовижні замки Німеччини дуже сподобалась відвідувачам. Всі отримали масу задоволення, а дві години пролетіли непомітно. І це не дивно, адже екскурсовод Леонід Колєсніков – цікавий оповідач, якого можна слухати годинами.



Заключним акордом заходу стали вірші німецьких поетів у виконанні активного учасника клубу «Цікаві зустрічі» Віталія Бурмаки.

Немає коментарів:

Дописати коментар