понеділок, 15 квітня 2019 р.

Вечір поезії та романсової лірики Якова Купінського

Творчі вечори в обласній бібліотеці проводяться часто. На подібні заходи завжди збирається багато людей. Приємно, що вони хочуть культурно розвиватися і проводити час з користю. Цей напрям користується величезною популярністю у відвідувачів бібліотеки. 

Продовженням традиції, що дарує незабутні хвилини спілкування один з одним, з прекрасним – музикою та поезією, став «Вечір поезії та романсової лірики Якова Купінського», який відбувся 4 квітня. 

Яків Аронович Купінський – будівельник, архітектор, але це не заважає йому займатись літературною творчістю. Його поезія щира та відверта, романтична та ніжна. 
Він порадував присутніх читанням авторських поезій. Прозвучали ліричні вірші та окремим блоком «баєчки». А ще – романси на слова Якова Купінського, адже деякі його вірші покладені на музику. І ці романси швидко завойовують серця слухачів. 


Глядачі та учасники заходу отримали задоволення від невимушеної атмосфери, в якій пройшов творчий вечір Якова Купінського. На адресу поета було сказано багато теплих і щирих слів. 

У заході взяли участь: неодноразовий володар Гран-прі всеукраїнських та міжнародних конкурсів з хореографії – Ансамбль танцю «Візерунки» (керівник Валерій Шуліка), учасники клубу «Цікаві зустрічі», що діє при відділі мистецтв ПОУНБ імені І.П. Котляревського: Віра Мотчана, Лідія Новікова, Віталій Бурмака, Валентина Поліщук, Тетяна Соловйова, Ольга Ковальова, Лариса Філіпська, Лідія Залюбовська. 



Безмежна вдячність всім учасникам заходу! 
Світлини Володимира Короткова

Немає коментарів:

Дописати коментар