четвер, 6 грудня 2018 р.

Бенефіс талантів

Душевний, незабутній, справді унікальний захід відбувся 6 грудня в ПОУНБ імені І. П. Котляревського.
Унікальність зумовлена одночасною участю у ньому майже двох десятків незрячих артистів, адже концерт до Міжнародного дня людей з інвалідністю влаштували члени Полтавської обласної організації УТОС. 







Дружня, тепла, піднесена атмосфера панувала в залі відділу мистецтв Бібліотеки, де виступали артисти.
Купа позитивних емоцій, які отримали глядачі, піднесення та наснага, з якими виступали учасники заходу, говорять про те, що концерт вдався наа славу. Програма не залишила байдужим нікого з присутніх. 



Щиро дякуємо артистам! Бажаємо здоров’я, многих і благих літ, успіху і процвітання!
І дякуємо гостям, які завітали до відділу мистецтв. Вашу емоційну віддачу постійно відчували виступаючі. А це додає їм віри та сил. 







Куратор заходу – бібліотекар Інтернет-центру Наталія Діда. 
Світлини – фотохудожника Володимира Короткова.

5 коментарів:

  1. чудовий день, чудові люди! величезна подяка Артистам - ви подарували нам тепло зустрічі, сонце своїх сердець. дяка організаторам і волонтерам, разом ми - сила!

    ВідповістиВидалити
  2. Неймовірні відчуття та спогади, важливі висновки та задоволення від концерту надовго залишаться у душі. Бемежно дякуємо за запрошення та нові знайомства!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Неймовірні відчуття та спогади, важливі висновки та задоволення від концерту надовго залишаться у душі. Бемежно дякуємо за запрошення та нові знайомства!!!!

    ВідповістиВидалити