середу, 22 лютого 2023 р.

Виставка, що дарує весняний настрій та позитивні емоції!


Завдяки музиці у відділі мистецтв ПОУНБ імені І.П. Котляревського класично і зі смаком, у романтичному настрої відкрили чергову виставку. 
Твори Шуберта та Сен-Санса звучали у виконанні викладачки Інституту культури і мистецтв Луганського національного університету імені Тараса Шевченка Зої Цибульник та студента вишу Дмитра Луценка.

Напередодні весни, навіть в такі темні часи людська душа прагне свіжості відчуттів, надій, мрій, чогось нового і прекрасного, надихається красою життя!  
Саме весняний настрій пробуджують твори художників-аматорів Леоніда Колєснікова та Миколи Лахижі, які для своєї чергової спільної виставки обрали назву «Передчуття весни».
                    





                     



І тепер у нашому арт-просторі візуальний образ найпрекраснішої пори року складає барвистий і запашний калейдоскоп квітів, пейзажів та яскравих емоцій. 







Головним джерелом творчості митців є природа. Картини, що представлені в експозиції, демонструють, яке прекрасне життя навколо. Всі вони життєрадісні і емоційні.
З відкриттям виставки художників тепло вітали завідувачка відділу мистецтв Тетяна Гусар; заслужений майстер народної творчості України, голова ПОО НСМНМУ України Євген Пілюгін; доктор технічних наук, професор Валерій Дмитриков; художник Олександр Очкал, фотохудожник Володимир Коротков.






Виставка картин Леоніда Колєснікова та Миколи Лахижі «Передчуття весни» діятиме до 13 березня 2023 року.


Немає коментарів:

Дописати коментар