понеділок, 7 вересня 2020 р.

Олена Никифоренко: «Творча авантюра ІЛЮЗІЇ#2»

У неділю, 6 вересня, в Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці імені І.П. Котляревського відбувся творчий вечір журналістки UA: Українське радіо Лтава, авторки креативних, актуальних медійних проєктів та книги поезій «Ілюзії» Олени Никифоренко під назвою «Творча авантюра ІЛЮЗІЇ#2». 


«Мої вірші – це мої друзі і я їх дуже люблю», - саме цими словами та прочитанням кількох власних творів і розпочала зустріч пані Олена.

Творчі особистості, гості заходу, - друзі, колеги, шанувальники, однодумці, щиро та емоційно створили атмосферу сучасного культурного дійства.

Наживо прозвучали твори музичних гуртів «Талісман» та «Джульєтта», насамперед із піснями на слова Олени Никифоренко.



Пісню «Мені здавалося» (слова Олени Никифоренко, музика Геннадія Рагуліна) оранжувала і виконала під акомпанемент бандури провідна солістка Полтавської обласної філармонії Олена Шевченко. 




Маргарита Рагуліна – співачка, педагог студії естрадного вокалу Геннадія Рагуліна, виконала пісню «Липовий сніг».


Євгеній Орел – композитор і співак презентував музичні композиції «Інтуїція» та «Думки про порожнечу».


Уже у відомому складі «Коктейль на трьох» учасники театру "Надежды маленький оркестрик": Юлія Стиркіна, Людмила Костенко та Ігор Нікітін презентували музично-поетичну імпрезу.




Свої поезії  читали Анжела Шило та Олег Шапошніков.



І не лише музика й поезія є тими гранями, які наповнюють і надихають Олену Никифоренко. Про  її  захоплення живописом гості не лише почули від художників Марини Рожнятовської, Аліни Гончарової та Ярослава Терновського, а й на власні очі побачили одну із найновіших і, певне, символічних робіт пані Олени – картину, на якій радіоведуча зобразила себе у студії.



На заході був присутній художник Валерій Войтюк, картини якого стали ілюстраціями до книги поезій Олени Никифоренко «Ілюзії».


Про баланс емоцій і думок у підсумку вечора сказала гостя, психологиня, учасниця проєктів Наталка Рудько. 


«Творча авантюра ІЛЮЗІЇ#2» безумовно матиме продовження у нових ідеях естетичної, культурної, творчої  реалізації Олени Никифоренко.

Подяка пані  Іванні Сердюченко за професійний фоторепортаж.

Немає коментарів:

Дописати коментар