понеділок, 19 лютого 2018 р.

Портрети «Цікавих зустрічей»

На початку січня у відділі мистецтв розпочала роботу виставка світлин фотохудожника Володимира Короткова «Полтава. Зимова краса». Мета фотографій, які представлені в експозиції в тому, щоб передати красу рідного міста з різних ракурсів. І цієї мети Володимир Коротков досяг, про це свідчать позитивні відгуки задоволених глядачів. 
А 18 лютого поціновувачі зупиненої миті знову зібралися з приводу відкриття фотовиставки Володимира Короткова, але виставки не звичайної, а віртуальної. Її назва «Із життя клубу «Цікавих зустрічей». Саме у такій спосіб працівники відділу мистецтв вирішили показати роботи фотохудожника. 

Чому саме так? Володимир Сергійович Коротков давно вже мріяв влаштувати виставку портретів митців, які беруть участь у житті відділу мистецтв обласної бібліотеки, культурного життя міста, їх шанувальників. Але світлин у нього вже така величезна кількість, що влаштувати виставку з роздрукованих фото виявилося не так просто. Тому вирішили продемонструвати світлини Володимира Короткова на великому екрані. Підготували декілька роликів, а щоб дивитися було веселіше, демонстрація супроводжувалися музикою. Захід присвятили 25-річному ювілею клубу «Цікавих зустрічей», який відбудеться у цьому році.

На всіх світлинах – лише портрети учасників клубу «Цікавих зустрічей». Перший ролик і має саме таку назву: «Портрети «Цікавих зустрічей».
Вдалий портрет здатний відтворити внутрішній світ людини, продемонструвати не лише зовнішню красу, а й багатогранність самої особистості. Можливо, саме прагнення до пізнання людських почуттів і підштовхнуло Володимира Короткова до створення такої виставки. Портрети Володимир Коротков робив на різних заходах. І в бібліотеці, і в музеях міста. Завідувач відділу мистецтв Галина Вікторова вручила Володимиру Короткову подяку за активну участь у житті клубу «Цікавих зустрічей». 
Володимир Сергійович, можна сказати, створює фотолітопис клубного життя. Серед присутніх на заході було багато тих, хто захоплюється творчістю митця та має вже власні портрети роботи Володимира Короткова. 


Як завжди на заходах відділу мистецтв, звучали музичні та поетичні вітання. Серед виступаючих: Віра Мотчана, Лариса Філіпська, Тамара Ляшенко, Галина Рябець, Олена Цубер, Володимир Чистяков, Юрій Трейгель, Віталій Бурмака, Оксана Кравченко, Валентина Поліщук. 







Після фотовиставки у всіх присутніх була можливість прийняти участь у фотосесії від Володимира Короткова.

Немає коментарів:

Дописати коментар